Medium-Bernadette-van-der-VegtIk ben Bernadette van der Vegt en ben al meer als 40 jaar werkzaam als therapeut. Vroeger vond ik het al leuk om mensen een duwtje in de rug te geven en ze te ondersteunen waar dit nodig was.

Tijdens mijn levensjaren heb ik meerdere opleidingen gevolgd om er achter te komen hoe het menselijk lichaam werkt en wat er in iemand omgaat. Dit heb ik steeds verder uitgebreid waardoor ik op veel meer manieren iemand kan helpen om de doelen te bereiken in zijn leven en kan ik samen met iemand de oorsprong van zijn problemen ontleden, welke meestal al in de kinderjaren zijn ontstaan.

Ik vind het telkens weer een uitdaging om bij de kern van het probleem te komen en dit samen met de cliënt op te lossen doormiddel van diverse technieken.

Voor vergoedingen via de ziektekosten verzekering kun je bij mij ook terecht bij speciale behandelingen.  Ik ben geregistreerd therapeut! Mocht je er vragen over hebben stuur me dan gerust een bericht.

Kijk voor alle consulten of behandelingen bij disciplines een ook als je het leuk vind om een speciale ontwikkelingscursus te volgen ben je van harte welkom.

Mijn opleidingen

Hieronder een deel van mijn opleidingen die ik heb gevolgd,

Paranormaal therapeut, diploma behaald Psychopathologie, Pathologie, Therapeutische vorming en Anatomie- fysiologie

Aura’s, chakra’s en kleuren, verdieping

Enzymtherapie, certificaat Bijscholing obesitas, certificaat

Geopathie, entiteiten en magnetiseren ( verdieping)

Nieuwetijdskinderen, verdieping

IET: Intergrated Energy Therapy, certificaat

Pathologie en farmacologie, certificaat. Kennis van de gezondheidszorg en communicatie, certificaat

Registeropleiding medische basiskennis Diploma


Eclectische energetische natuurgeneeskunde

Module A1 chakra’s energievelden fysiek lichaam, numerologie, voetanalyse 2018: pendel en polsdiagnostiek, homeopathie, sanoconcept, ontwikkeling intuïtieve vermogens.

Module A2 voedingsintolerantie, homotoxicologie, spanningsklachten , reflex instabiliteit, verslaving, werking van vitaminen en mineralen, spoorelementen, Schüssler celzouttherapie, kleurentherapie, toepassen aura chakrahealing.

Module A3 kennis achtergronden Egyptische natuurgeneeskunde, werking piramide energie, lithotherapie, edelstenen, klankschalen, diagnostiek geopatische belasting, werken met het Ankh, psycho toxines en spiegelogie.

Module B1 werken met Bach Bloesem, persoonlijkheidskenmerken, psychopathologie levensloop en stervensbegeleiding, casuïstiek, groepsdynamica, medisch dossier.

Module B2 regressietherapie reïncarnatieleer, prana-ademhaling, DNA -reading, kabbalah, stralenleer, helen van innerlijk kind, Helen van subpersoonlijkheden, intuïtieve vermogen ontwikkelen, cliënten ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Module B3 filosofie van de ademhaling en klier-therapie, anatomie en fysiologie van de wervelkolom, endocriene klieren, ademhalingssysteem, kundalini/sushumna energie, het zenuwstelsel, handreflexen, mantra’s en mudra’s, meditatie en harmonielee

Voor vele mensen ben ik een bekend begrip in Zuid-Limburg

Voor meer informatie of belangstelling. Neem gerust contact op, een liefdevolle groet Bernadette.